Arlandastad Golf

Arlandastad Golf var varit en nära samarbetspartner till IMPA Golf från första början. Och det är just här ni hittar IMPA Golf under sommarhalvåret.

Arlandastad Golf är en otroligt trevlig klubb med två banor som erbjuder en golfupplevelse som passar alla, nybörjare som proffs. Med ett geografiskt bra läge som når besökare från hela Stockholm och Uppsala.

För mer information om vad klubben har att erbjuda, klicka då här!

WE Träning & Hälsa

WE hälsa erbjuder ett brett utbud av träningsformer så att du ska hitta träningen du brinner för och även kunna testa på och inspireras av nya träningsformer. Det viktigaste är inte vad du tränar utan att du tränar regelbundet, det ger bäst effekt på hälsan.

WE erbjuder: Gym, Gruppträning, Padel, Personlig träning, CrossFit, Yoga, Funktionell träning & HIIT, Barn- och ungdomsträning, Seniorträning, Utomhusträning och Golf (i samarbete med IMPA Golf).

Bli plusmedlem idag och få tillgång till 1 timmes träning på IMPA Golf varje dag. Bli medlem!

Djurgårdens IF Golfförening

Djurgårdens IF Golfförening grundades 1996 som förening för alla Djurgårdare, oavsett annan idrott. Ett mål med verksamheten är fortsatt att vara en samlingspunkt för alla Djurgårdare som även har golfen som ett intresse.

Carl Fredrik Järrel som är en av grundarna till IMPA Golf är coach för DIF Golfs elitlag sedan 2022.

Är du djurgårdare och vill bli medlem i DIF Golf? Klicka här!

Arlandastad Group

Arlandastad Group är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på stora strategiskt placerade områden.

Bland annat äger och driver de två av Sveriges största utvecklingsprojekt​

Explore Arlandastad och Explore Skavsta. För mer information om Arlandastad Group, klicka här!

RSE Sverige

RSE erbjuder kvalitetstjänster inom framförallt elinstallationer med bästa möjliga utförande och har utvecklat ett starkt rykte för effektivitet och tillförlitlighet. Med kunden i fokus garanterar de ett professionellt och kompetent bemötande från vår högt kvalificerade personal.

Läs mer eller kontakta RSE här. 

Road Rental

Road Rental är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg- och byggarbeten i trafikerade miljöer.

Klicka här för att läsa mer. 

CoffeeLounge

Våra medlemmar njuter dagligen av det goda kaffe som serveras på IMPA Golf. Det tack vare grymma CoffeeLounge!

Kaffet påverkar hur ens företag uppfattas av både kunder och anställda. Därför bör du som företagare också välja CoffeLounge som kaffeleverantör.

Klicka här för att läsa mer.