Anläggningen

Hos IMPA Golf Arlandastad finns det 4 platser med Foresight GCQuad. Plats 1-3 är för högerspelare och plats 4 är för vänster. Tänk på detta när du bokar din tid. Här tränar du under tak och under kvällen är platserna belysta.

Den kortaste tiden du kan träna hos oss är 30 minuter, men vi rekommenderar träningspass på det dubbla. 5 minuter innan din bokade tid sätts elen igång och din plats är nu redo att slå ifrån. Glöm inte bort att läsa informationsskyltarna på plats för hur allt fungerar.

Kom gärna 10-15 minuter innan din tid startar så du hinner ta ut rangebollar och värma upp lite innan. Kom ihåg att det också går bra att träna med din egen bollar, dra bara för slagnätet innan du börjar slå.

Golf Coach Carl Fredrik Järrel

En av grundarna till IMPA Golf är golfinstruktören Carl Fredrik Järrel som har en lång erfarenhet som tränare och coach. Vill du utvecklas som spelare och säkerställa att du tränar på rätt saker så rekommenderar vi att du bokar en lektion med honom.

För att läsa mer om Calle, klicka här!

Hitta hit

Träningsanläggningen IMPA Golf Arlandastad ligger i anslutning till driving rangen på Arlandastad Golf endast 25 minuter från Stockholm och Uppsala.