Anläggningen (Stängt för säsongen. Välkommen till IMPA Golf Arlandastad!)

Hos IMPA Golf XPO välkomnas du i en härlig lokal med fyra svingstudios utrustade med Foresight Sports GCQuad launch monitors.

Här kan du kombinera din träning med att spela golf på några av världens bästa banor, men också koppla av i vår lounge med en god kopp kaffe.

Hos oss tränar du inte med egna bollar utan det ingår träningsbollar (Titleist ProV1) som du hämtar upp i receptionen innan din tid startar, och lämnar tillbaka när din tid är slut.

Tänk på att din tid startar när klockan är hel och det samma gäller för den som kommer efter dig. Därför ber vi dig att se till att du har lämnat din studio ca 5 minuter innan avslutad tid.

Vi uppskattar mycket om du har rena skor och rena klubbor när du tränar hos oss för att behålla slagdukarna i gott skick länge. Skulle det vara så att klubborna inte är nyputsade så går du bara till klubbtvätten som du hittar bredvid toaletten.

Hitta hit

Mitt mellan Stockholm och Uppsala vid Scandinavian XPO i Arlandastad ligger vår anläggning. Endast ett stenkast från E4:an och med Arlandastad Golf som granne.

Från den stora parkeringen vid Scandinavian XPO Entrance 4 finner du vår huvudentré. Vår andra ingång hittar du från Plaza XPO, tidigare Eurostop.

Varmt välkommen!